Publicații

Cărți

Tipărirea cărților constituie una dintre cele mai apreciate modalități ce vizează răspîndirea informațiilor dintr-un anumit domeniu. Prin oferirea serviciului de tipar al cărților ne extindem activitatea și în sfera editurilor, colaborând cu acestea în tipărirea manualelor școlare, monografiilor, enciclopediilor și a altor tipuri de publicații.

Manuale școlare

Manualele școlare sunt o prioritate pentru noi. Imprimarea se realizează la utilaje performante de tipar offset. Finisarea cărților se face prin broșarea cu termoclei. Conlucrăm cu edituri care au devenit clienți fideli de zeci de ani și care au dobândit încrederea și flexibilitate în colaborare prin profesionalism la cel mai înalt nivel.

Reviste

Tipărim reviste pe tipar offset, în orice format A5, A4 sau alt format la dorință, color sau monocrom. Finisare are loc prin broșare cu termoclei sau capsare în dependență de cerințele comanditarilor. Prețurile variază în funcție de mai mulți factori:  număr pagini, culori, formatul ediției, tiraj și tipul de hârtie folosit.